Новини

Сертифікат на посуги

Універсальний подарунок для вашої події. Ідеальний спосіб вгадати з подарунком - сертифікат на послуги "Holliday Village Katrin"

Правила користування подарунковими сертифікатами Holiday Village Katrin

  1. Подарункові сертифікати Holiday Village Katrin може придбати у адміністратора Holiday Village Katrin  будь-яка особа, якій виповнилось на час його придбання 18 років. Сума сплачена клієнтом за сертифікат вважається завдатком.
  2. Подарунковий сертифікат Holiday Village Katrin є сертифікатом на пред’явника (не є іменним сертифікатом) та будь-яка фізична особа який виповнилось 18 років пред’явивши сертифікат, може отримати відповідну послугу  Holiday Village Katrin, яка зазначена в сертифікаті.
  3. Номінал сертифікату вказано в гривні.
  4. Сертифікат дійсний протягом 6 (шести) місяців з дати його придбання (дати видачі зазначеної в сертифікаті).  Після спливу шестимісячного строку дії сертифікату він вважається недійсним, та пред’явленню не підлягає.
  5. Сертифікат після його придбання клієнтом обміну та поверненню не підлягає. Сертифікат не може бути використано клієнтом для отримання за його рахунок у Holiday Village Katrin грошових коштів. Сертифікат не підлягає обміну у Holiday Village Katrin на грошові кошти як до закінчення строку його дії, так і після закінчення строку його дії. Сертифікат може бути використано споживачем/клієнтом Holiday Village Katrin тільки в обмін на послуги зазначені у ньому.
  6. У випадку втрати, знищення, викрадення, або зіпсування сертифікату, сертифікат не може бути відновлено, у зв’язку з відсутністю персоніфікації особи, яка володіла відповідним сертифікатом до його втрати. Ризик пошкодження або втрати Сертифікату несе споживач/клієнт з моменту придбання Сертифікату.
  7. Сертифікат можливо використати лише один раз.
  8. Сертифікат можна використати тільки на відповідні послуги Holiday Village Katrin які зазначені в сертифікаті.
  9. Після надання послуг зазначених в сертифікаті, сертифікат вилучається співробітником Holiday Village Katrin та знищується.
  10. При використанні сертифіката, якщо вартість послуги менше номіналу сертифіката на день його використання, то різниця його вартості не повертається.
  11. У випадку, якщо вартість послуги перевищує номінал сертифікату на день його використання, різниця між вартістю сертифіката сплачується клієнтом грошовими коштами.
  12. Послуги зазначені в сертифікаті надаються за попереднім записом.
  13. Під час придбання сертифікату, клієнт, окрім самого сертифікату, отримує касовий чек на суму сплачених коштів.
  14. Ці Правила є договором приєднання відповідно до вимог ст. 634 ЦК України. Укладення такого договору можливо виключно шляхом приєднання однієї сторони до запропонованого договору.
  15. Придбанням сертифікату, придбанням послуг з використанням сертифікату, споживач/клієнт засвідчує факт його ознайомлення з даними Правилами та підтверджує свою згоду з цими Правилами використання сертифікатів Holiday Village Katrin, зобов’язується додержуватись та виконувати ці Правила.
  16. Інформування щодо умов цих Правил та використання сертифікату здійснюється шляхом ознайомлення з цими правила під час купівлі сертифікату клієнтом/споживачем, а також шляхом розміщення їх на офіційному сайті Holiday Village Katrin за посиланням у мережі Інтернет https://katrin.ks.ua/uk/
  17. Власник Holiday Village Katrin має право на власний розсуд вносити будь-які зміни до цих Правил повідомляючи про це споживачів/клієнтів шляхом розміщення Правил у новій редакції на своєму офіційному сайті https://katrin.ks.ua/uk/