Незабутній відпочинок
для всієї родини!

Ласкаво просимо

в наші затишні котеджі

Ви бажаєте не просто відпочивати, а отримувати комфортний і корисний для здоров'я відпочинок. Один з найкращих шляхів - з головою зануритися в багатобарвне зцілювальне буйство рідної природи, яке насправді зовсім близько. Запрошуємо Вас на відпочинок не покидаючи міста. На території бази розташовані затишні котеджі, де гості отримають комфорт, позитивні емоції, заряд бадьорості і чудовий настрій.

Безкоштовна стоянка

Ті хто прибувають на своєму автотранспорті можуть скористатись безкоштовною стоянкою.

Зручний причал

Для власників катерів і яхт передбачений зручний причал. Приїжджайте, ми будемо раді бачити Вас!

Ми завжди раді гостям!

До послуг відпочиваючих на території бази є тенісний корт, пункт прокату спортивного інвентарю. Любителі риболовлі знайдуть тут масу «кльових місць», а якщо ви хочете обстежити заповідні місця Нижньодніпровського природного парку, то завжди можна взяти каяк і відправитися в захоплюючу подорож.


Поправити здоров'я і просто відпочити Ви можете в нашому СПА, що включає в себе традиційну сауну, турецький хаммам і купіль.


Насолодитися чудовою кухнею, затишною обстановкою, панорамними видами на акваторію Дніпра, можливо, відвідавши наш ресторан. Страви європейської та української кухні, привітний персонал - залишать найкращі спогади.


Відпочинок на пляжі біля басейну

На території бази є два басейни глибиною 1,5 м і 1,7 м, зона відпочинку вздовж басейнів обладнана парасолями і шезлонгами. Тут гості можуть сповна насолодитися свіжим повітрям, сонцем, активним проведенням часу для всієї родини. Любителі екстриму можуть зміцнити бадьорість духу, занурившись в джерело з постійною температурою + 12С - купіль, створену самою природою.

Лежак пляжний (басейн)
діти до 5 роківбезкоштовно

Активний відпочинок

Для тих, хто хоче більш активного відпочинку, на базі «Katrin» є тенісний кортз твердим покриттям і освітленням. В нашому пункті прокату ви завжди можете взяти спортінвентар для тенісу.

Послуги тенісного корту
Інвентар для тенісу

Прогулянка на каяках

Незабутні враження Ви отримаєте від подорожі на каяках по Дніпровським плавням. Чарівні пейзажі, загублені озера, рідкісні види птахів-залишать в пам'яті яскраві спогади.

Одномісний каяк
Двомісний каяк

Комплекс з сауною і хаммамом

Пориньте в світ релаксу і задоволення! Відвідування комплексу з сауною і хаммамом очистить Вас від поганого настрою і повсякденного стресу.

Хаммам + пілінг
+ пінний масаж

Хаммам + сауна
без масажу

Ресторани

Наш затишний ресторан завжди готовий до прийому гостей. За вашим бажанням, можна замовити банкет чи романтичну вечерю і насолодитися чудовою кухнею, милуючись красою Дніпра і чудовими західами сонця. У літній сезон відкритий ресторан у води, тут Ви зможете побалувати свої смакові рецептори під шелест хвиль. Приємного відпочинку!

Новини

Сертифікат на посуги

Універсальний подарунок для вашої події. Ідеальний спосіб вгадати з подарунком - сертифікат на послуги "Holliday Village Katrin"

Правила користування подарунковими сертифікатами Holiday Village Katrin

Подарункові сертифікати Holiday ...

Оновлена СПА зона

У цьому році оновлений інтер'єр СПА зони

Проведіть вихідні у нас

і ви відчуєте всю красу відпочинку на природі!